diumenge, 17 de març del 2024

El no dels comuns a Hard Rock dispara les visites turístiques a Salou

 


De la mateixa manera que la sequera ha generat que manats de borinots es desplacin fins als pantans buits per fer-se fotos, el no dels comuns a Hard Rock ha comportat que una caterva de turistes vinguin ara a Salou per veure els terrenys on s’havia d’haver construït el malaguanyat macrocomplex de joc i jeure.

És a dir, que gràcies als comuns ara hi ha més turisme a la capital de la Costa Daurada que abans. “Salou és com un parc temàtic, però sense les atraccions”, ha dit un turista mentre es treia una foto davant del cartell de No al Hard Rock.

Els comerciants locals estan encantats amb l’inesperat gir dels esdeveniments. “Al principi estàvem decebuts pel no al Hard Rock”, ha confessat un venedor de souvenirs. “Però ara, no ens en podem queixar, és molt millor!”.

Una de les conseqüències d’aquesta revifada turística ha estat l’aparició de tours cap als terrenys del Hard Rock, amb guies locals que expliquen on són els terrenys protegits que s’havien de destruir, els dipòsits d’aigua que s’havien d’utilitzar en plena sequera i el lloc exacte on s’hauria ubicat la taula de blackjack més gran d’Europa.

Un d’aquests guies és l’alcalde, Pere Granados, que diu sentir-se encantat de conduir un d’aquests ramats de turistes. “És un moment emocionant per a Salou. Demostra que no necessitem un macrocomplex per atraure visitants. Tenim la platja, el sol, la cultura... i ara també tenim més carallots!”.

Mentrestant, a les oficines de Hard Rock es rumoreja que l’empresa està considerant un canvi d’estratègia. “Potser no necessitem un casino. Potser el que necessitem és un museu dedicat al fracàs més gran de la història de la inversió turística!”, ha assenyalat un portaveu. (Font: Tururut Viola News).