dimarts, 26 de març del 2024

El regidor de Seguretat Ciutadana s’amaga de TV3

 


TV3 s’ha fet ressò de la manca d’agents i mitjans de la Policia Local de Salou denunciada pel sindicat CSIF, i que el regidor Ignacio (USAP) va portar al ple de la setmana passada, cosa que li va valer un atac duríssim (i el menyspreu públic) per part del regidor de Seguretat Ciutadana, el republicà Sebastià Domínguez.

Segons CSIF, sovint Salou només compta amb una patrulla de la Policia Local al carrer, sense cap reforç més, per a una població on es concentra tanta gent com la capital de la Costa Daurada. Especialment, ara que comencen les vacances de Setmana Santa.

CSIF lamenta que l’Ajuntament no hagi fet una bona política de contractació d’agents i que el pressupost sigui insuficient per cobrir els torns.

“És veritat que hi ha els Mossos, però el seu àmbit d’actuació no és només Salou. Si els companys dels Mossos són a la Plana, al costat de Reus, entre que arriben i no arriben nosaltres estem venuts. No parlem d’un poble de la muntanya on no passa res, sinó de Salou”, afirma un portaveu del sindicat.

Sabeu quina va ser la resposta de l’Ajuntament a la invitació de TV3 perquè hi diguessin la seva? Doncs que no volien fer declaracions. Això sí, amb Durán treuen tota l’artilleria i el posen a parir.

(El vídeo de TV3 el podeu veure aquí.)