dimarts, 26 de març del 2024

Domínguez, o la política de la camorra

 


Al ple municipal de la setmana passada, el portaveu d’USAP a l’Ajuntament de Salou, Ignacio Durán, es va referir a la falta d’agents i mitjans de la Policia Local, cosa que va en detriment de la seguretat ciutadana.

La resposta del regidor del departament, Sebastià Domínguez (ERC), va ser al més pur estil Granados, menystenint i denigrant Durán. Fins al punt de negar-se a respondre la pregunta perquè deia “barbaritats terribles”.

“Vostè no té el més mínim coneixement de com funciona aquesta casa”, va dir el republicà. “No puc respondre-li, en tot cas ho faré o parlaré de la temàtica amb un altre grup municipal, perquè és evident que vostè no sap què diu”.

Domínguez també “va cridar a l’ordre” Durán i el va instar a fer “afirmacions i crítica política amb dades reals i no usant la mentida i el populisme”.

Durán va tornar a intervenir per suggerir-li a Domínguez: “Relaxi’s, no cal alterar-se. Vostè sembla patir la STI, la síndrome tòxica de la ira. A vostè quan se li pregunta alguna cosa s’altera. Respongui amb normalitat, com fa la majoria dels regidors. Rigui’s, burli’s, per això vostè és molt bo; per a allò que no és bo és per resoldre assumptes que competeixen a la comunitat. El que li dic jo no m’ho he inventat”.