diumenge, 31 de març del 2024

El regidor de Seguretat Ciutadana intenta silenciar el CSIF

 


Al ple municipal del mes de març passat, el regidor de Seguretat Ciutadana, Sebastià Domínguez (ERC), va atacar el sindicat CSIF per haver denunciat la falta de personal i mitjans policials a Salou. Unes mancances que van provocar que tres agents fossin atacats i lesionats per part d’un individu “que els va clavar una pallissa brutal”.

“Es van trobar indefensos perquè no disposaven de més mitjans que una defensa semirígida i l’arma de foc. Van ser brutament atacats i no tenia mitjans per defensar-se. Un encara segueix de baixa”, va revelar el sindicat.

Després d’aquest greu incident, CSIF va demanar una reunió urgent amb l’alcalde, Pere Granados (PSC), i “encara estem esperant que ens convoqui”, assenyalava en un comunicat el 19 de març passat.

Durant el ple de la setmana passada Domínguez va lamentar que “un tema delicat [l’agressió dels tres agents] es faci servir de mala manera per un dels tres sindicats trencant un procés de negociació que tenim en marxa”.

Molt presumir de polític progressista, perquè milita en un partit pretesament d’esquerres (ERC), però el que Domínguez intenta és silenciar qui se’n surti del guió. A qui discrepa. Els vol a tots calladets. I obedients. Que els problemes i les discrepàncies es tractin de portes endins, res d’airejar-les en públic.

És la llibertat controlada. Un tarannà antidemocràtic que el converteix en digne soci de govern del cesarista Pere Granados.