divendres, 19 d’abril del 2024

TramCamp: atents, parla l’expert

 


L’alcalde de Salou, Pere Granados, va aprofitar les declaracions de la candidata d’ERC per Tarragona al 12-M, Raquel Sans, a favor del TramCamp per treure la seva habitual mala bava amb l’excusa que encara no s’ha materialitzat el finançament de l'Eix Cívic, barrejant així frijoles con coles, de manera que pedos a montones.

Segons Granados, govern català promou un projecte que, segons ell, “és obsolet i desfasat”, raó per la qual caldria optar per un sistema “més modern, funcional, integrat i compatible amb el paisatge i la vida social de l’espai urbà” (que bonic queda parla a la babalà!).

I per rematar la feina el d’Albox (quina sort van tenir traient-se’l d’allà!) assegura que la proposta de l’executiu d’Aragonès presenta “greus irregularitats administratives”. (Font: Ajuntament de Salou).

Això ho diu un que es va treure el títol d’advocat per correspondència. I que segons els seus col·legues, era tan dolent en la professió quan va començar que no li va quedar altre remei que entrar en la política el 1995 (on encara segueix) per viure bé sense necessitat de picaplets en causes segurament sempre perdria.

Ah, que me n’oblidava: i ERC de Salou a callar!