divendres, 19 d’abril del 2024

ERC Salou deixa sola la seva candidata per Tarragona

 


Raquel Sans, cap de llista d’ERC per Tarragona a les eleccions catalanes del 19 de maig, ha assegurat que el TramCamp és “un model revolucionari per a la mobilitat sostenible al Camp de Tarragona, i millorarà de manera clara els trajectes de moltíssimes persones que es mouen entre les principals poblacions de casa nostra, cosa que vol dir, de retruc, que millorarà les seves vides”.

La xifra estimada de potencials usuaris, un cop entri en funcionament, és de nou milions i mig de viatgers l’any, una quantitat equiparable al Trambesòs (Barcelonès).

Raquel Sans va fer aquestes declaracions al costat de l’antiga estació ferroviària de Salou, just on eren les vies i per on haurà de circular el nou tramvia. (Font: Diari Més).

L’Ajuntament de Salou està governat per Pere Granados (Sumem per Salou-PSC) i ERC. Granados s’oposa al projecte actual de TramCamp amb l’excusa que la catenària que ha d’alimentar el tramvia suposa una barrera arquitectònica (?).

Les declaracions de Raquel Sans a favor del TramCamp s’acompanyen d’una foto en què només hi ha un dels quatre regidors salouencs d’ERC.

Segons sembla, els altres regidors republicans es mouen més al so que marca l’alcalde que al del seu propi partit.