dissabte, 25 de maig del 2024

Salou com a referent del turisme de borratxera

 


Sota l’eloqüent titular Estic fart de veure com el turisme està degenerant a Catalunya, El Periódico publica avui la carta d’un lector en què relata la seva trista experiència davant el turisme de borratxera en una platja de Riells (l’Escala).

“Al voltant de les dues del migdia van aparèixer un grup d’uns 12 turistes d’edats entre els 20 i 30 anys (...) proveïts d’embuts amb mànegues que anaven directes a la boca, bevien i feien molt de soroll, a la vista de famílies i criatures, petits que van a la platja a jugar i divertir-se i es troben amb aquest panorama”.

“És lamentable veure com el turisme està degenerant a Catalunya, un territori tan enriquidor en l’àmbit paisatgístic, històric i cultural s’està convertint a Sodoma i Gomorra”. I tot per culpa de “la permissivitat del govern de torn, que fa apologia del tot s’hi val, mentre vinguin i deixin diners”. (Font: El Periódico).

Sí, aquests fets tan habituals van passar a l’Escala, però la foto que acompanya la carta del lector (la de dalt) és de Salou. 

I és que la mala fama nostra, no la supera ningú!