diumenge, 19 de maig del 2024

Salou vol atraure turistes australians amb trens xàrter

 


L’Ajuntament de Salou, en la seva incansable cerca per atraure nous visitants perquè a Salou hi falta gent, ha decidit obrir-se a un mercat turístic fins ara inexplorat: l’australià. Per això, ha posat en marxa un ambiciós projecte de perforació de túnels que uniran Salou amb Austràlia.

Els túnels, que comptaran amb tecnologia d’última generació, acolliran trens xàrter (una brillant idea de l’alcalde de la ciutat) que transportaran onades de turistes aussies directament a la nostra assolellada costa.

I on serà l’entrada d’aquest túnel intercontinental, l’estació central, per dir-ho d’alguna manera? Doncs en un lloc que no podia ser més estratègic: en els terrenys que ocupa el pipicà que hi ha al costat de l’ambulatori. De fet, els treballs de perforació ja han començat, tal com es pot apreciar a les fotos.



Imagineu l’escena: turistes australians desembarcant a Salou a punt per gaudir de les nostres platges, la nostra gastronomia i, per descomptat, de les nostres innovadores infraestructures. Per quedar-se bocabadats!

A més, també podrem contemplar infinitat de cangurs passejant pels carrers. I coales prenent el sol a la platja. Serà un espectacle sense precedents! I per descomptat, això també comportarà un boom econòmic per a la ciutat, amb la creació de nous llocs de treball i l’augment de les vendes en comerços i restaurants. Perquè no tot han de ser bars!

Pel que fa als gossos que utilitzen el pipicà, els seus propietaris podran portar-los ara a fer les seves necessitats a Camberra i fer el camberro (oh, quin acudit més dolent!). D’aquesta manera, faran nou amiguets i es reforçarà el nostre llegat intercultural.