dijous, 16 de maig del 2024

Vacances a l’obra

 


Una turista gal·lesa ha denunciat davant la seva agència de viatges la tortura diària que pateix a causa del soroll ininterromput de les obres que es fan al Regina Gran Hotel de Salou. Des de les vuit del matí fins a les cinc de la tarda. Sense parar.

La dona lamenta que se l’hagi informat amb antelació de la “terrible” situació amb què es trobaria i recalca que el suplici ja fa deu dies que dura (punxeu a la imatge de dalt per sentir-lo).

La turista té tota la raó. No pot ser que marxis de vacances i, en arribar al teu destí, et trobis amb obres. Un dia i un altre. Sobretot en una ciutat turística; és a dir, que viu del turisme.

Amb tot, la dona encara ha tingut sort. Imagina’t que estigués allotjada a algun hotel de la zona de l’avinguda de Carles Buïgas. A banda del soroll nocturn per les borratxeres cal afegir el de la segona fase de les obres de remodelació del carrer. 

Ja no és només el soroll dels operaris; és també el soroll constant dels autocars i vehicles en passar. Unes obres que han començat tot just ara, quan els turistes començaven a venir.

No, no m’estranya que a Salou vingui el turisme que ve i que l’autoproclamat president del Patronat de Turisme sigui qui és.