dijous, 27 de juny del 2024

Ayuso també condecora l’altre Milei

 


La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha decidit atorgar un reconeixement especial a l’alcalde de Salou, Pedro Viva España, per la seva peculiar i controvertida contribució al manteniment dels ecosistemes.

Pedro Viva España, ultraconegut a la capital de la Costa Daurada pel seu lema En Salou se cumple mi ley, és un reconegut ambientalista. Fins al punt que armat amb una motoserra, i al més pur estil Javier Milei, va liderar una èpica neteja del bosc del Quec. El seu objectiu: plantar quatre vinyes (repeteixo: quatre) que, segons ell, transformaran Salou en el nou epicentre de l’enoturisme sostenible.

“Em vaig inspirar en els mètodes dràstics, però eficaços de certs polítics innovadors”, ha confessat Pedro Viva España, en referència directa al president de l’Argentina. “La motoserra no només talla arbres, també obre camins cap a un futur més verd... i amb millor vi, ja que per poder tirar endavant en aquesta vida hem de ser alegres”.

Ayuso, per la seva banda, va elogiar el “compromís” i la “valentia” de l’alcalde. “En temps on el canvi climàtic és un tema candent i que preocupa tant (com a mi les residències d’avis), necessitem líders que prenguin decisions i siguin audaços”, va declarar la presidenta. “Granados no només ha plantat vinyes, ha sembrat les llavors d’un futur ple d’oportunitats i raïm”.

Don Pedro ha estat taxatiu amb les crítiques d’arboricidi que ha rebut. “Són fruit de l’enveja, ja mai m’equivoco”. I va recordar la famosa frase que diu: “A vegades cal talar el bosc perquè puguis veure els arbres. O les vinyes, perquè la resta se me’n fot”.

Per afegir finalment: “Amb el temps, els arbres tornaran, i mentrestant, tindrem vi per brindar pel seu retorn”. (Font: Tururut Viola News).