dimarts, 25 de juny del 2024

El ‘Torrente de Salou’ esdevé la sensació de la nit de Sant Joan

 


La nit de Sant Joan, coneguda per les seves fogueres i disbauxa fins a la matinada, va ser enguany especialment intensa a Salou gràcies a la inesperada irrupció del regidor de Seguretat Ciutadana, Sebastià Domínguez, al comandament d’un cotxe patrulla de la Policia Local. Tal ha estat l’impacte mediàtic causat per Domínguez, que ja se’l coneix com el Torrente de Salou, en el que sens dubte és un exitós remake d’Apatrullando la ciudad.


El vídeo de Domínguez, que ràpidament es va tornar viral, mostra el Torrente de Salou recorrent els carrers de la ciutat amb aspecte seriós i responsable. “Bona nit, Salou! Aquí està el vostre Torrente, patrullant per assegurar-vos que tingueu una revetlla segura i divertida”, diu el regidor al vídeo, mentre el cotxe patrulla avança lentament pels carrers bulliciosos i platges plenes a vessar de troneres.

“Mai em vaig imaginar que veuria el regidor en acció! És un crac!”, va comentar un noi a Instagram, acompanyat de la selfie acabada de fer amb el somrient regidor. “Ara sí que em sento segur a Sant Joan”.

“És el millor regidor que he vist!”, comentava un usuari de Twitter. “Em peto de riure amb aquest paio”, escrivia un altre a Facebook. El mateix regidor s’ha mostrat sorprès per la repercussió del vídeo. “No m’imaginava que tindria tant d’èxit ni que s’adonarien de com soc de bo”.

Tot i que el seu patrullatge va ser més còmic que heroic, la presència del regidor va ajudar a mantenir el bon humor i la calma en una nit tradicionalment caòtica. 

I si no, que li preguntin al Fari. (Font: Tururut Viola News).