dimarts, 25 de juny del 2024

Granados suggereix que Curto és curtet

 


A l’últim ple municipal, del mes passat, el regidor de Vox, Paul Daniel Axinte, va interpel·lar el regidor de Platges, Marçal Curto (ERC) per la pèrdua de les dues banderes blaves (platges de Llevant i Capellans). Axinte també li va recriminar el desgavell dels xiringuitos (es va haver de fer un segon concurs perquè amb uns preus tan cars no hi havia prou candidats; de fet, a la platja de Ponent, per exemple, només n’hi ha un). “Sr. Curto, vull preguntar-li si en el que queda de mandat hi haurà alguna cosa que li competeixi a vostè que no arribi tard, malament o que, directament, ni tan sols arribi”.

Tot i que la pregunta anava dirigida a Curto, qui va intervenir va ser l’alcalde, Pedro Viva España, que va atribuir la pèrdua de les dues banderes blaves a la “mala sort”. Pedro Viva España va insistir que les platges de Salou són del millor que hi ha i bla, bla, bla, fins que Axinte va tallar l’alcalde recordant-li que la pregunta no anava dirigida a ell sinó a Curto.

El republicà va prendre llavors la paraula i va començar a llegir un text que probablement li havien escrit els seus tècnics, atès que si ell sabés del que parlava no hauria calgut tanta xerrameca.

I com que la cosa s’allargava i allargava, l’alcalde va tallar Curto advertint-lo que si les preguntes a l’equip de govern per part de l’oposició han de ser curtes, també ho han de ser les respostes, tal com estableix el Reglament Orgànic Municipal.

Pedro Viva España també es va adreçar al regidor de Vox per dir-li que “quan les preguntes són llargues pot passar que qui hagi de respondre no hagi captat bé la idea”.

Vaja, que amb bones paraules va titllar de ximple el seu soci de govern.