divendres, 21 de juny del 2024

Granados garanteix un final feliç als que visitin Salou

 


Dimecres passat, l’Ajuntament de Salou va presentar la campanya Comerç de Salou, Experts en Felicitat. La iniciativa es porta a terme després que una consultora digués l’estupidesa descomunal que la capital de la Costa Daurada és el segon municipi més feliç de Catalunya gràcies al “clima excepcional, les riques activitats culturals i festives, l’entorn natural, les platges i cales, la seva gastronomia i l’amabilitat de la gent”, entre altres collonades. (Font: Ajuntament de Salou).

Per reforçar aquesta campanya, el consistori ha editat un vídeo edulcorat i fantasiós el contingut del qual no té res a veure amb la realitat del sector, ja que les botigues de Salou (en general) deixen molt a desitjar.

Però és igual, del que es tracta és que l’alcalde, Pere Granados, manipula la neciesa de la consultora per fer-se autobombo i presentar-se com el gran artífex de l’engany.

És més, l’única manera que a Salou siguem feliços és que el d’Albox foti el camp. Només aleshores, quan ens alliberem d’aquesta calamitat, no només serem el segon, sinó el més feliç de Catalunya i del món sencer. Uf, quin final més feliç!