dijous, 6 de juny del 2024

Platja nudista o platja dels leprosos?

 


La Comunitat Nudista Catalana (Nucat) ha expressat la seva preocupació per la platja naturista que l’Ajuntament ha habilitat a la zona del cap de Salou (i que l'Ajuntament qualifica de “model de convivència”), a causa dels despreniments de roques que es produeixen, tal com alerten uns rètols instal·lats pel mateix consistori.

A més, qualifiquen el lloc, la platja dels Enlliscalls, de “gairebé inaccessible, incòmode, amagat i zero confortable perquè ens desanimem a anar-hi o que, si hi anem, no aguantem gaire i se’ns hi vegi poc”.

Les reaccions al xat del Nucat són diverses, però cap de bona. Kike lamenta que es tracti “d’una nova idea estrafolària” de l’alcalde Pere Granados i els seus socis de govern, que són els que porten Platges. “És postureig total per posar a la web de l’Ajuntament que Salou compta amb platja nudista. Segur que els de la zona som més respectuosos amb l’entorn que mil turistes que venen a Salou a fer turisme de borratxera”.

Pedro hi afegeix: “Pots morir per aixafament. És postureig total de l’Ajuntament”. I l’Agustí comenta: “Només calia que el cartell digués: platja per a nudistes i leprosos. És un escàndol, quina vergonya!”.

“A mi em sembla”, replica el Jordi, “que és una platja per al postureig dels polítics. Semblen molt moderns obrint una platja nudista, però en realitat no faciliten res”. (Font: Nucat).