dilluns, 10 de juny del 2024

Salou, la ciutat dels matalassos

 


L’Ajuntament de Salou ha començat a instal·lar matalassos a l’skatepark municipal del carrer de Tarragona. L’objectiu és millorar la seguretat i el benestar dels usuaris. Una iniciativa que compta amb la col·laboració ciutadana i que permetrà que ara els aterratges forçosos al parc siguin suaus, com també que les acrobàcies es puguin executar sense por.

El nou equipament no hauria estat possible sense la generositat de la comunitat local. Veïns de la zona han donat matalassos, coixins i fins i tot restes de butaques que han transformat el skatepark en un curiós tapís de confort. “No vaig pensar mai que el meu vell sofà pogués tenir una segona vida tan emocionant”, ha declarat una resident emocionada mentre veia els joves gaudir del nou circuit.

L’èxit del projecte ha estat tan rotund, que l’Ajuntament ja considera expandir la iniciativa a altres àrees del municipi. Els carrers de Salou, per exemple, coneguts pel seu deficient manteniment, podrien ser els següents a rebre aquesta revolucionària millora. “Si els matalassos funcionen a l’skatepark, per què no als carrers malmesos?”, es va preguntar Pere Batacazo, portaveu de l’Ajuntament.

D’aquesta manera, properament els ciutadans de Salou podran passejar pels carrers sense por d’ensopegar amb rajoles aixecades o caure en forats. Els matalassos no només afegiran una capa de seguretat, sinó que també donaran un toc distintiu i acollidor a la ciutat. “Imaginin caure en un forat i aterrar suaument sobre un matalàs d’escuma viscoelàstica”, va dir Sebas Catacroc, un altre portaveu municipal.

En definitiva, que Salou, amb aquest equip de govern, està en camí d’esdevenir la ciutat més confortable d’Espanya. Això sí, qui no hi ha manera que caigui és Grana2. (Font: Tururut Viola News).