diumenge, 9 de juny del 2024

Sanitat prohibeix el perfum Salou Essences per legionel·losi

 


El Ministeri de Sanitat ha anunciat la prohibició del perfum Salou Essences promogut per l’Ajuntament de Salou. Aquest producte, àmpliament popular a les discoteques de baixa estofa i altres xiringuitos de la Costa Daurada, ha estat assenyalat com una amenaça per a la salut pública per contenir substàncies que, en paraules dels experts, poden provocar legionel·losi i efectes secundaris encara més insòlits, com que els usuaris es comportin com a cabres.

El perfum, conegut per la seva característica i penetrant olor de mascle hispànic, no només ha estat vinculat a comportaments caprins, sinó que també s’ha reportat que indueix alteracions de conducta i agressivitat en aquells que el fan servir. Salou Essences va ser presentat fa poc per l’alcalde de Salou, Pere Granados, en una festa luxosa celebrada a Saragossa. Granados presidirà d’aquí a uns dies una jura de bandera a la ciutat on tenia previst repartir la seva famosa colònia.

Investigadors consultats per aquesta redacció han revelat que Salou Essences conté un còctel de feromones i extractes d’herbes que, encara que inicialment dissenyats per atraure el sexe oposat, han demostrat tenir efectes col·laterals impredictibles. “No havíem vist res igual des de la mítica colònia Abrótano Macho dels anys 80” ha confessat el Dr. Tuf. “El perfum desencadena un comportament territorial extrem, fent que alguns usuaris es comportin com si fossin líders d’una bandada caprina”.

Sebas D., un habitual de les nits salouenques, va relatar la seva experiència després de ruixar-se amb el perfum: “Quan el vaig fer servir, vaig sentir una necessitat incontrolable de dir sí a tot el que em deien. I a dir no quan em deien que digués que no. Va ser molt estrany, però l’olor era tan embriagadora que no em podia resistir”.

El Ministeri de Sanitat ha instat tots els posseïdors de Salou Essences a rebutjar immediatament la pestilents colònia i que vagin a Urgències si presenten símptomes de cabreig (literalment i figuradament).

L’alcalde de Salou, per part seva, s’ha negat a cooperar amb les autoritats sanitàries i a retirar tots els lots del mercat perquè assegura que no coneix ningú que estigui com una cabra i molt menys ell. (Font: Tururut Viola News).