diumenge, 2 de juny del 2024

Un regidor de Cambrils es cola per fer-se el DNI

 


L’alcalde de Cambrils, Alfredo Clúa, ha cridat a l’ordre a tots els regidors després de rebre una denúncia a la bústia ètica. Clúa ha demanat als membres del consistori cambrilenc un “comportament exemplar” i no “fer un mal ús de l’autoritat” en conèixer aquest cas.

El correu, enviat als altres vint regidors, ve impulsat per una denúncia registrada a la bústia ètica i que assenyala un abús de l’autoritat per part d’un regidor. Segons aquesta denúncia, el 20 de febrer un dels membres del consistori va passar per davant de les persones que esperaven amb el seu tiquet per fer-se el DNI.

Els fets van succeir en un dels trasllats de la policia nacional a Cambrils per oferir aquest servei, que funciona amb cita prèvia i té una alta demanda. El denunciant afirma que aquest regidor va aparèixer amb la seva dona i els seus fills, i va demanar al conserge que li fessin el DNI sense cita prèvia. L’edil cambrilenc va passar per davant dels qui esperaven el seu torn, provocant un retard aproximadament d’una hora.

Aquesta denúncia ha obligat l’alcalde a cridar l’atenció dels regidors per rectificar aquestes actituds. “No podem disposar de privilegis, preferències en serveis i instal·lacions ni nosaltres ni els nostres familiars, ans al contrari”, subratlla Clúa al text enviat. (Font: La Ciutat).

De moment no s’ha fet públic el nom del mal regidor, però els comentaris a la xarxa apunten cap a una direcció: es tractaria d’un polític que ha estat alcalde (per poc temps, tot sigui dit) i que té una fàbrica de calçotets.