diumenge, 7 de juliol del 2024

David González entra a l’executiva del PSC del Camp de Tarragona

 


L’exregidor de l’Ajuntament de Salou David González ha estat elegit nou membre de l’executiva del PSC del Camp de Tarragona i que té l’alcalde de Mont-roig del Camp, Fran Morancho, com a nou primer secretari durant els pròxims quatre anys.

González és actualment assessor del govern de la Diputació pel PSC, càrrec que va obtenir després de quedar al marge de la llista electoral a les últimes municipals.

També forma part de la nova executiva la regidora Cristina Berrio, que, igual que González, és especialista a recol·locar-se (abans d’aterrar a Salou era a Tarragona). González entra com a secretari de Formació, i Berrio, com a adjunta d’organització territorial.

A l’executiva no hi ha cap altre membre del PSC de Salou, una circumstància que, segons les fonts consultades, ha molestat molt el president de l’actual gestora, el regidor Yeray Moreno.

Les mateixes fonts apunten que González es desvincularà molt aviat del PSC, on ja no apareix, a causa de les diferències que manté amb Moreno, que el mes d'abril passat va impugnar la presència de González a la llista del PSC per Tarragona al Parlament català per haver maniobrat a esquena del PSC de Salou.