dimecres, 28 d’agost del 2024

Batuda d’ERC de Salou contra el top manta

 


Macrooperatiu a Salou i Cambrils contra el top manta. Des de les vuit del matí i fins al migdia s’ha dut a terme un desplegament sense precedents amb la participació de desenes de vehicles i agents de Guàrdia Civil, Mossos d’Esquadra, Policia Nacional i Policia Local.

Aquesta operació contra la venda ambulant ha estat organitzada per la Guàrdia Civil en resposta a un altre operatiu que va tenir lloc el passat 9 d’agost. Aquell dia es va intentar intervindre el material que es ven diàriament a cap de Sant Pere, però la Guàrdia Civil va haver d’avortar l’operació en ser rebuts amb un llançament de pedres per part dels venedors. (Revista Cambrils).

És a dir, que la batuda d’avui era una venjança de la Guàrdia Civil, un “se van a enterar estos negritos”.

El que no explica la notícia és si en aquesta acció repressiva també hi ha participat ERC de Salou. Aquest migdia, per indicació del portaveu del grup municipal, Sebastià Domínguez, els quatre regidors republicans han votat a favor (alineant-se amb el PP i Vox) que l’exguàrdia civil José Naveiro torni a ser jutge de pau del municipi, amb l’argument que el partit ha d’evolucionar. [Demà us ho explico amb més detall, perquè és per sucar-hi pa. O tricorni.]