dilluns, 29 de novembre del 2021

Vila-seca ret homenatge als lluitadors de la covid

 


L’Ajuntament de Vila-seca ha produït un vídeo amb què ret homenatge al personal essencial i voluntaris que van treballar durant el primer confinament, el més dur de tots per la incertesa que hi havia sobre la pandèmia del coronavirus. 

El vídeo, presentat pel periodista local Xavier Grasset, va ser projectat dissabte passat al pavelló municipal i és un testimoni molt emotiu de com es van viure aquells mesos en què ningú sabia què passaria. 

Hi surten testimonis de vila-secans que van patir la infecció, personal sanitari, alumnes, professors, veïns, Protecció Civil, Policia Local i regidors de l’Ajuntament, i mostra imatges inèdites d’aquells mesos tan terribles amb pagesos desinfectant amb els tractors els carrers, dones cosint mascaretes perquè no n’hi havia prou, la recollida i repartiment d’aliments per als més desafavorits, treballadors de la residència, on van morir molts interns, entre moltes altres d’aquella anormal quotidianitat. 

Segons explica, el vídeo és un agraïment “a tots aquells ciutadans, entitats, associacions i empreses que desinteressadament heu aportat el vostre granet de sorra per ajudar-nos a superar junts aquesta crisi sanitària”. 

I és també un homenatge “en memòria de tots aquells que, malauradament, ens han deixat a conseqüència de la Covid-19. El nostre més sentit condol als seus familiars, amics i amigues”. El podeu veure aquí. Val molt la pena.