dilluns, 29 de novembre del 2021

Oliver Klein capgira la foto del rei de la sala de plens

 


La sala de plens de l’Ajuntament va acollir ahir al migdia l’acte de lliurament dels premis Vila de Cambrils en les categories de fotografia, narrativa marítima i poesia. L’acte es va obrir amb una breu actuació musical a càrrec del duet Jazzul i les paraules de l’alcalde, Oliver Klein, qui va destacar la importància de donar suport a la producció artística. 

“Avui és un dia gran per a la cultura a Cambrils”, va dir, a la vegada que lloava la qualitat de les obres rebudes en els diferents apartats. (Font: Revista Cambrils). 

Un dels aspectes més destacats de la festa és que aquesta es va celebrar sense la presència de la foto del rei. Bé, en realitat sí que hi era, inicialment darrere de la pantalla. I en adonar-sen els responsables municipals, amb les preses i els nervis típics davant l’imminent començament de la cerimònia, la foto es va posar capgirada. 

Molt en sintonia amb una monarquia espanyola desprestigiada pels escàndols de corrupció i que cada vegada va al revés del que vol la gent. (Font: Tururut Viola News).