dilluns, 31 de gener del 2022

La regidora Estela Baeza té els dies comptats

 


En el ple de dimecres passat, el regidor del PP, Mario García, li va preguntar a la seva homòloga d’Igualtat, Estela Baeza, si comparteix la idea de l’alcalde, Pere Granados, d’impartir cursos de cuina al Casal de la Dona que l’Ajuntament de Salou té previst construir aquest any, com si cuinar fos una activitat pròpia de les dones (i cosir, i netejar la casa, i criar els fills...). 

Baeza, del PSC, partit que li permet a Granados ser alcalde, va ser valenta i es va mullar: “Tal com està redactat, el projecte no és el més idoni. La finalitat és fomentar la igualtat”, va reblar. 

La regidora no va voler afegir res més, però portar la contrària del totpoderós alcalde, desautoritzant-lo i deixant-lo com el mascle de mentalitat cavernària que és, sens dubte tindrà conseqüències. 

No immediates, perquè Granados bull en silenci, és dels que en pren nota i conspira. Per després endinyar-te-la pel darrere quan menys t’ho esperes. És el seu estil.

És així com ha aconseguit ser tants anys alcalde. I és gràcies a les seves intrigues com es perpetua en el poder. Fins al punt que es dona per fet que, per a desgràcia dels demòcrates, tornarà a presentar-se en les pròximes municipals.