dimecres, 19 de gener del 2022

Granados prepara un nou partit polític

 


Va entrar a l’Ajuntament el 1995 com a regidor de la mà d’Esteve Ferran. Però no va voler ser un més dins de l’aparell i li va prendre FUPS al seu mentor. 

El 2009 es va convertir en alcalde gràcies a una moció de censura que va dividir Salou. Des de llavors no ha abandonat un ceptre que ocupa sota estricte control. 

I si algú es pensava que l’home ja en tenia prou amb tants anys de glorificació, que s’ho vagi traient del cap perquè Pere Granados optarà a una quarta reelecció. 

Ho farà com a líder indiscutible d’un nou partit que ja està creant. L’acompanya en aquesta aventura un potent empresari immobiliari salouenc. “Tu posa els diners que després ja ho trobarem”, és el que s’acostuma a dir en aquesta mena de tripijocs. 

L’objectiu: eternitzar Granados al poder. Tot indica que el nou partit tindrà per eslògan de campanya: “Puedo prometer y prometo que en cuanto pueda te la meto”, que és el que solen utilitzar els qui incompleixen el seu programa electoral. 

Pel que fa al nom de la nova formació, el més probable és que mantingui el seu esperit original i se segueixi dient BLUF.