dijous, 14 de juliol del 2022

Els hotelers mai no en tenen prou

 


L’ocupació a la Costa Daurada ronda el 85% amb pics molt importants durant els caps de setmana. L’activitat del juny ha estat, aproximadament, un 15% inferior a la del 2019. Sí que és cert que el panorama no té res a veure amb els darrers dos estius perquè l’arribada de visitants s’ha recuperat, també pel que fa als mercats internacionals, però fins al moment no es treballa amb la intensitat de fa dos anys.

El perfil del visitant és l’habitual per aquesta època de l’any. Estem parlant de turisme familiar, procedents per exemple del Regne Unit o de França i també de l’Estat. De fet, es nota que hi ha més públic de proximitat perquè l’estada mitjana a casa nostra s’ha reduït i se situa entre les 3 i 4 nits. Probablement, s’allargarà a finals de mes i durant l’agost.

Segons Albert Savé, president de l’Associació Hotelera Costa Daurada i Terres de l’Ebre, “el 2019 encara va ser un bon any i arribar a aquelles dades serà complicat”. (Font: TAC 12).

Com que el 2019 encara va ser un bon any? El 2019 no va ser un bon any, va ser el millor! Un boom de turistes, el del rècord. Queixar-se que no pots arribar a aquelles xifres tal com està el pati, amb el món al caire del precipici, és típic d’insatisfets i de gent que sempre demana més preses, encara que ja ho hagis caçat tot.