dimarts, 19 de juliol del 2022

ERC demana a la militància que li faci el programa electoral

 


Vivim temps d’enquestes. Primer va ser el PSC per justificar que vol Pere Granados com a alcaldable a Salou, en detriment de David González. La qual cosa va comportar inevitable revolta de militants locals, que ja saben com se les gasta el de FUPS. Ara és ERC qui s’apunta al sondeig.

Els Rufians han enviat un qüestionari d’11 preguntes a la seva parròquia. Aquestes preguntes es divideixen en dos blocs. El primer fa referència a aspectes del partit, i el segon va sobre la ciutat i el panorama polític municipal. “Et demanem que dediquis uns 20 minuts a respondre-les. L’objectiu de tota la informació que recollim és entendre i analitzar la situació del projecte republicà al municipi. Volem fer una reflexió estratègica de valor amb l’objectiu de continuar millorant”.

“Per això et demanem que responguis de manera lliure i honesta a les preguntes. La resposta és anònima i farem una recollida global de totes les aportacions. No et preocupis pel redactat. Nosaltres ens preocuparem d’analitzar i entendre el que ens expliquis. Els resultats d’aquest qüestionari es debatran i analitzaran en les reunions de la secció local del mes de setembre del 2022”.

Quina barra, tu! Ni se’ls ha vist en tres anys i ara, quan falten deu mesos per a les municipals, volen que els militants i afins els facin el programa electoral. És a dir, la feina que ells són incapaços de fer. 

Esquerra Salou, un partit que tira pel dret.