dijous, 14 de juliol del 2022

La culpa de la manca de personal al Patronat la té el comunisme

 


El tancament a les tardes del Patronat Municipal de Turisme de Cambrils ha aixecat polseguera política. Aquesta setmana ells dos partits de l’oposició, Junts per Cambrils i Esquerra Republicana de Catalunya, van denunciar que l’oficina es troba tancada a les tardes per manca de personal, tot i que el municipi viu del turisme.

La regidora de Turisme, Yolanda Burgos (Cs), ha sortit al pas de les crítiques i ha afirmat que el patronat només està tancat a les tardes de dilluns a dijous, i que es manté obert matí i tarda tots els caps de setmana.

La regidora culpa del tancament entre setmana a la reforma laboral que va entrar en vigor a començaments d’any, ja que, segons Burgos, només ha permès contractar un informador de tots els que hi havia a la borsa. La regidora va afegir que se n’ha impulsat una altra, però que encara no està resolta.

El segon motiu que ha obligat a deixar de donar el servei turístic és que s’han produït tres baixes laborals.

Yolanda Burgos ha negat que hi hagi desinterès al Patronat Municipal de Turisme ni tampoc que s’hagi abaixat la guàrdia en la prestació del servei. Ha assegurat que s’han refet tots els horaris del personal per perjudicar el menys possible el departament. (Font: Ràdio Cambrils).

La reforma laboral d’enguany va ser promoguda per Unides Podem per millorar les condicions laborals dels treballadors, especialment en el sector turístic, on la precarietat és altíssima. Cosa que no passa en el món polític, on l’apalancament i xuclar de la mamella és infinitament superior.