dimecres, 20 de juliol del 2022

Una regidora pressiona un policia local perquè li tregui una multa

 


La regidora de Sanitat i Salut Pública, Beatriz Morer (PSC), ha estat sancionada amb una multa de 200 euros per aparcar el seu cotxe particular en una zona reservada per a discapacitats. Va passar el 5 de juliol, quan la regidora es va desplaçar a un xiringuito de la platja Llarga per menjar una paella.

Per deixar el vehicle en un estacionament restringit, Morer es va valer de la targeta que li proporciona l’Ajuntament de Salou de servei oficial. Tot i això, un agent la va multar. 

Quan Beatriz Morer va anar a agafar el cotxe a les quatre de la tarda es va trobar amb la sanció i va contactar amb el policia perquè l’anul·lés. 

La regidora va esgrimir que havia hagut de deixar el cotxe allà a causa d’una emergència sanitària per una qüestió de rates. 

L’agent no ho va veure clar i es va desplaçar llavors fins al xiringuito, on li van negar la versió de Morer. I no només això, li van explicar que la regidora va estar asseguda una bona estona picant i bevent amb més gent, i que a l’establiment no tenien cap problema de rates. (Font: La República Checa). 

El que ha passat amb Beatriz Morer deixa ben clar perquè molts van a la política: per aprofitar-se del càrrec en benefici propi, per demostrar que estan per sobre de la resta dels mortals i per viure com un rei. Bé, com una reina, en el cas de Morer. 

L’alcalde i el partit socialista haurien d’obrir immediatament una investigació sobre el comportament gens edificant de la regidora. I apartar-la de les seves funcions provisionalment, ja que ha titllat de mentider el policia i lacusa de ser maleducat i prepotent, malgrat que aquest complia amb la seva feina. 

Encara més: ella mateixa hauria de deixar el seu lloc i demanar perdó a la ciutadania. Però és clar, aleshores ja entrem en el terreny de la decència política. I això ja són figues d’un altre paner.