diumenge, 16 d’octubre del 2022

Els blocs de formigó no aconsegueixen frenar el top manta

 


Els blocs de formigó que l’Ajuntament de Cambrils va instal·lar a mitjans d’agost a la zona del cap de Sant Pere, a tocar de Salou, per dificultar la venda del top manta s’han mostrat ineficaços, per no dir que han agreujat el problema.

Aquestes barreres es van col·locar entre el carril bici i la zona de vianants. Ja es veia que eren una nosa, un obstacle més per als vianants. Al final, com s’aprecia a la foto de Tomas Monreal, serveixen perquè els venedors ambulants hi puguin seure en espera de clients.

Segons el regidor de Seguretat Ciutadana, David Chatelain, els blocs tenien com a objectiu evitar que els manters ocupessin tot l’espai del passeig. Un fet que obligava els vianants a passar pel carril bici, la qual cosa provocava disputes i fins i tot accidents amb els usuaris de la bicicleta.

Per complicar més la situació, alguns restaurants van col·locar taules a la zona de vianants, ampliant així l’espai de les seves terrasses amb l’excusa d’evitar que s’hi posessin els venedors ambulants.