diumenge, 16 d’octubre del 2022

Granados imposa que els militants del PSC es tatuïn el seu nom

 


Pere Granados, alcalde de Salou i candidat del PSC a les municipals de l’any vinent, ha exigit a la militància socialista que es tatuï el seu nom al cos com a mostra de fidelitat a la causa.

La decisió l’ha pres en vista de la quantitat de gent que li va al darrere per sortir a la llista. “Vull saber si em són adeptes o no, identificar-los com els meus legionaris”, ha assenyalat el secretari general de FUPS.

La imposició ha causat enrenou, especialment entre els que mai no s’han tatuat. “I si em posa a la candidatura i després no surto?”, es pregunten alguns afiliats. De moment no es coneix en quina part del cos s’han de tatuar el nom de l’alcalde.



Tot i això, no tot són reticències. Els militants del sector crític, és a dir, els que s’oposen a la coalició amb FUPS i que Granados lideri la llista socialista, han acceptat de bon grat la idea, tal com s’aprecia en aquesta altra foto.

“Trobo que és una proposta genial. I no només això, a partir d’ara només menjaré aliments que provoquin flatulències”, ha assenyalat un membre de l’agrupació local que encara no se n’ha anat del partit. (Font. Tururut Viola News).