divendres, 21 d’octubre del 2022

Mario García equipara l’alcalde Pere Granados amb Maquiavel

 


El portaveu del PP a l’Ajuntament de Salou, Mario García, publica avui un article d’opinió al Diari Més en què repassa l’erràtica trajectòria política de l’alcalde Pere Granados (FUPS), que en les pròximes eleccions municipals serà el cap de llista del PSC.

En l’escrit, que podeu llegir aquí, García recrimina Granados que, a diferència d’Esteve Ferran, “mai hagi tingut el coratge de presentar-se en solitari [...], sempre ho ha fet en coalició, sota el paraigua de CiU i Junts, fins que ha donat per esgotat aquest matrimoni de conveniència decidint substituir-los per altres sigles en què aixoplugar-se, les del PSC”.

“Ens trobem davant d’un camaleó polític, que representa a la perfecció aquella frase de la fi justifica els mitjans, un polític capaç de canviar de color sense immutar-se, que ha sabut aprofitar-se de les sigles d’altres partits per aconseguir mantenir-se a l’alcaldia”.

El portaveu popular justifica aquesta submissió socialista a Granados en el fet que “el PSC busca desesperadament marcar una xinxeta al mapa de la província de Tarragona per poder presumir que ha assolit l’alcaldia de Salou (està per veure), i curiosament coincideix amb Granados que la fi justifica els mitjans, ja que no li ha tremolat el pols en crear una gestora que dirigeixi aquest nou destí, sense importar-li gens ni mica les conseqüències dels seus actes”, afegeix en referència a la considerable baixa de militants del PSC arran del pacte amb FUPS.

“El PSC va deixar de ser alternativa real de govern a Salou fa molt de temps, i avui prefereixen diluir-se en coalicions electorals, perdent la seva identitat pròpia a costa d’aquesta xinxeta al mapa”.

“No tots els partits pensem que la fi justifica els mitjans. En política no tot s’hi val, i qui així opini ens té a la seva disposició”, conclou García.

Difícil serà que un exmilitant socialista es passi al PP, com pretén el popular. Però en una cosa sí que té raó el Mario: en què la metamorfosi política de Granados, la seva ideologia volàtil i el seu pensament adaptable és típic de polítics sense escrúpols que intenten surar com sigui.

I a les quals, per salut democràtica, cal fer fora de les institucions.