diumenge, 30 d’octubre del 2022

Salou acollirà un congrés de ginecologia

 


Coincidint avui, 30 d’octubre, amb el 33è aniversari del naixement de Salou com a poble, s’ha sabut que la capital de la Costa Daurada acollirà un congrés mundial de ginecologia.

L’alcalde Pere Granados serà l’encarregat d’inaugurar la cimera, en què, gràcies a les seves experiències personals, també hi participarà com a ponent.

El congrés permetrà obrir la ciutat a un nou mercat potencial de visitants format per aquells que no fan res o es passen el dia tocant el bombo. Sigui cantant meravelles que només ell veu o prometent projectes que no porten enlloc, tal com destà passant aquests dies amb l’Eix Cívic.

Els turistes podran gaudir així mateix de les excel·lències del municipi, prenyat de brutícia i abandonament, tal com podran comprovar només sortir al carrer.

Els congressistes aprofitaran per delectar-se amb l’exquisida gastronomia de la ciutat, embrió de nombroses panxes contentes.

En conèixer la designació de Salou com a organitzador de la conferència, l’alcalde ha declarat: “Salou és ple de vida. Però també de bona vida, i si no, que m’ho preguntin a mi!”. (Font: Tururut Viola News).