diumenge, 30 d’octubre del 2022

La paella de la segregació es trasllada enguany a la platja Llarga

 


Notícia d’última hora: la paella de la segregació, que se celebrava habitualment al parc de Manuel Albinyana, es trasllada enguany a la platja Llarga de Salou.

El canvi s’ha fet a requeriment de la regidoria de Sanitat i Salut, la titular de la qual és Beatriz Morer (PSC). El motiu és que el parc de Manuel Albinyana es queda petit a l’hora d’acollir tant de segregacionista que hi ha al municipi (sobretot quan es tracta de menjar) i perquè gràcies al canvi climàtic, amb aquesta calor es podrà anar a la festa amb banyador.

Un altre dels factors determinants del nou escenari és la facilitat per poder-hi aparcar, ja que qui es desplaci amb cotxe podran deixar-lo a les places per a minusvàlids, que també són de titularitat municipal.

Beatriz Morer, que figura entre les millors arrosseres del món per mèrits propis, també serà l’encarregada de cuinar i servir els plats. Aquest any, segons ha avançat, en lloc de safrà la paella estarà condimentada amb Zotal. “Per si apareixen rates”, ha aclarit la regidora.