dimecres, 23 de novembre del 2022

Granados promet cedir-li un any l’alcaldia a Yeray Moreno

 


L’alcalde de Salou, Pere Granados, cada vegada ensabona més Yeray Moreno, la nova promesa del PSC. Vol tenir-ho content a l’hora de confeccionar la llista electoral PSC-FUPS. Mira de guanyar-se’l, que hi confiï. “Tu deixa’m fer a mi, que jo me n’ocupo, sé com tractar-los. Relaxa’t i gaudeix del moment de glòria que ens espera a tots dos”. 

Granados acostuma a actuar així, et segueix el corrent i fins i tot et promet allò que mai vas arribar a somiar. Perquè, amb ell, el cel, et diu, es pot assolir, és teu, el tens a l’abast, a tocar, tu seràs qui faci sonar la corneta de l’Olimp, i jo, l’àngel salvador.

Ahir Granados va col·locar Yeray al seu costat durant la presentació del SalouCongress, la seva última collonada. Perquè Yeray se senti important, elevat, especial, per sobre, un escollit, vaja. 

Segur que, per acontentar-lo, fins i tot li promet un any de batllia. “L’últim any, perquè jo després em retiro, ho deixo, ja he fet prou per Salou”. I Yeray caurà. De quatre grapes. Com va caure Mario García, qui en l’últim ple municipal li va recordar a Granados que a ell mai més no se la tornarà a fotre.