dimecres, 23 de novembre del 2022

El Govern posa Granados al seu lloc i passa del seu congrés turístic

 


El Govern català cada cop està més fart de les impertinències de l’alcalde de Salou, Pere Granados, acostumat a menysprear els altres i situar-se ell al centre de l’univers. Ahir aquest malestar de la Generalitat es va plasmar quan Granados va reconèixer que “problemes d’agenda” impedeixen que cap alt càrrec polític del país assisteixi a la inauguració del congrés sobre turisme de sol i platja que ell ha organitzat.

“No tenen ni idea de turisme”, els va deixar anar ahir Granados en la presentació del Salou Congress, que tindrà lloc el dilluns i el dimarts de la setmana que ve al Teatre Auditori. Un model, el de sol i platja, que Granados defensa a matar i que cada vegada és més qüestionat pels experts del sector, ja que comporta massificació i nombrosos problemes de convivència. Per no parlar de la precarietat laboral i la pobresa que genera quan una pandèmia obliga a tancar fronteres.

SalouCongress sí que comptarà amb la presència de gent de Madrid, com el secretari d’estat de Turisme, Fernando Valdés, que no és la primera vegada que visita Granados, i la delegada del Govern a Catalunya, Maria Eugènia Gay, que sí que acostumen a tenir l’agenda força buida.

També té el suport de l’Aliança de Municipis Turístics (AMT) de sol i platja, integrada per Adeje, Arona, Benidorm, Calvià, Lloret de Mar, Sant Bartomeu de Tirajana i Torremolinos, a més de Salou. És a dir, per tota la flor i nata del turisme caduc.

Pere Granados és vicepresident de l’AMT, i serà durant el SalouCongress que assumirà la presidència de l’associació (és un càrrec rotatori). Per això s’ha tret de la màniga el SalouCongress, per donar-se autobombo.

Ah, i Paco Martínez Soria també considera que el turisme de Salou és un gran invent!