divendres, 30 de desembre del 2022

Ara resulta que la pluja impedeix acabar les obres de la rambla

 


Quan l’Ajuntament de Cambrils va iniciar les obres de remodelació de l’avinguda de Jaume I, es va anunciar una data que molts tenien marcada al calendari: el 31 de desembre.

Segons l’equip de govern, aquell dia la nova rambla ja estaria pràcticament a punt, només faltarien detalls com a jardineres, bancs o papereres, però asseguraven que els vianants ja podrien caminar per la via.

Tot i això, les pluges de les últimes setmanes han endarrerit aquesta data, però només per uns dies, segons assegura el regidor d’Urbanisme i Obra Pública, Enric Daza.

“Vam dir aquesta data si no es trobaven imprevistos. La nostra responsabilitat és acabar les obres com més aviat millor. L’objectiu és tenir tot l’entorn pavimentat a finals d’aquesta setmana, a tot tardar abans de Reis. Hem tingut la mala sort de les pluges, però podem dir que pràcticament complirem el termini. Les obres estan molt a prop d’acabar”, manifesta. (Font: Diari de Tarragona).

A qualsevol indret del planeta, tret que la rambla la vulguis construir al desert del Sàhara, el normal és que plogui. Per tant, que caigui algun xàfec durant una setmana, com Daza mateix reconeix, no és mala sort. Ni un imprevist, sinó un episodi meteorològic que hauria de ser habitual. I llàstima que no plogui més!

Per tant, de pluja, ben poca. D’imprevisió, molta.