divendres, 30 de desembre del 2022

Llum verda per al partit Salou Acció Plural

 


El 14 de desembre passat, el Ministeri de l’Interior va inscriure Salou Acció Plural (SAP) com a nou partit polític del municipi.

Promogut per l’exregidor Antoni Pinyol, SAP es presentarà a les eleccions municipals del proper 28 de maig. Serà, per tant, un partit independent, netament local i al marge de les formacions tradicionals.

A banda del seu programa electoral, SAP vol aprofitar el descontentament generalitzat dels salouencs envers l’alcalde, Pere Granados (enquistat al poder des del 2009 gràcies a una moció de censura, encara que és regidor des del 1995), per esdevenir una alternativa real de govern municipal.

Granados (FUPS) governa amb el suport PSC, i en les pròximes eleccions serà el cap de llista d’una coalició de FUPS i el PSC, que d’aquesta manera, per satisfer Granados, s’obre en canal. Ambdós partits representen l’immobilisme i han convertit la capital de la Costa Daurada en una autocràcia.

Entre les prioritats de SAP figuren “recuperar el prestigi de Salou, tenir un projecte de ciutat, promoure un desenvolupament urbanístic respectuós amb el medi ambient, treballar per al ciutadà i per a l’empresari, que en definitiva són els nostres administrats, recuperar la figura de l’alcalde de barri i erradicar les polítiques especulatives vinculades a interessos partidistes i oportunistes”, explica Pinyol. 

Sens dubte, una opció política a tenir molt en compte.