diumenge, 1 de gener del 2023

Les millors fotos del 2022

 


El maig de 1995 hi va haver eleccions municipals. A Salou les va guanyar FUPS, amb Esteve Ferran com a líder indiscutible de la formació. Entre els integrants de la seva llista hi havia Pablo Otal, Maria Dolors Oliva, Jesús Barragán, Dámaso Antolín, Fabià Huguet i, tatxin, tatxan… Pere Granados, que des d’aleshores ja no s’ha mogut del consistori.

També van sortir elegits Benet Presas i Esteve Tomás per CiU, Josep Maria Llorca i Alberto del Hierro pel PP i Enrique Molina per IC-EV.

A veure si a la foto de més amunt podeu identificar Granados? Hi apareix en un extrem. Una pista: sembla l’encarregat de portar els cafès o d’anar a fer fotocòpies.

L’altra foto (la més immediata a aquestes línies) és de fa poc. Quan Granados, un cop es va desempallegar de Ferran i es va apoderar de FUPS i de l’alcaldia, va comparèixer davant els mitjans per anunciar que Hard Rock se n’anava de Vila-seca i Salou per les traves que hi posa el Govern de la Generalitat. Una acusació falsa tal com després s’ha constatat i que només estava justificada per l’afany malaltís de protagonisme del d’Albox.

Val a dir que en aquesta segona imatge veiem Granados en la seva salsa, com a ell li agrada, sentint-se el centre de l’univers.

I és que ha passat de ser el cagarrí del 1995 a erigir-se en una fantasmagòrica estrella mediàtica.