dilluns, 1 de gener del 2024

A Granados li han dit que és guapo i s’ho ha cregut

 


Hi ha diverses raons per les quals a alguns polítics els agrada tant exhibir-se als mitjans de comunicació o a les xarxes socials que controlen. Per exemple, per guanyar visibilitat i popularitat. Per comunicar els seus missatges (que en el cas de l’alcalde de Salou, Pere Granados, són buits de contingut o directament falsos). O per construir-se una imatge pública positiva, en un intent que se’ls vegi com a persones competents, cosa que tampoc no es dona amb Granados.

Aquests polítics bufanúvols busquen l’exhibició excessiva i permanent sense adonar-se que el seu postureig pot ser percebut com una forma de narcisisme o de manca d’humilitat, al qual recorren perquè, apalancats tants anys al poder, no tenen res més a oferir, caient al final en el ridícul i la vulgaritat.

D’altra banda, l’exposició desmesurada als mitjans de comunicació i a les xarxes és fonamental per a aquests polítics, ja que necessiten transmetre el que no és. 

A més, aprofiten que els seus actes no tenen conseqüències legals i que la ciutadania no té mecanismes efectius per exigir-los responsabilitats o castigar-los per seguir fent de les seves. 

I quan arriben les eleccions, ai las!, tornen a fer ús de les seves habilitats per ensarronar novament els votants i mantenir-se en el poder. 

Apa, feliç i més Granados aquest 2024!