dilluns, 1 de gener del 2024

Salou comença el 2024 igual que va acabar el 2023

 


Salou ha començat aquest 2024 amb els carrers més nets que una patena. Mobles recollits, papereres buides, contenidors nets i bones olors són el resultat de la millora del servei de neteja i recollida d’escombraries que l’Ajuntament reforçarà encara més aquest any amb el nou contracte de la brossa.

I és que la situació ha canviat radicalment respecte de l’any anterior, quan la ciutat patia una greu crisi de brutícia i abandonament, que afectava la imatge i la salubritat de la ciutat. Els veïns i els turistes es mostren satisfets i orgullosos de la transformació de Salou, que ha passat de ser una ciutat bruta i abandonada a una ciutat exemplar de neteja i sostenibilitat.

L’Ajuntament també ha reforçat la informació i la conscienciació ciutadana sobre el servei gratuït de recollida d’objectes voluminosos, que es porta a terme mitjançant cita prèvia, i sobre els punts nets on poden dipositar els residus que no hi caben als contenidors.

Davant d’aquesta situació, algunes associacions veïnals i ecologistes han felicitat l’Ajuntament per la seva gestió i han animat els ciutadans a continuar col·laborant amb la cura i el manteniment de la ciutat. (Font: Tururut Viola News).