dissabte, 20 de juliol del 2024

ERC diu que sempre havia defensat enderrocar l’estació

 


Sebastià Domínguez, portaveu d’ERC i soci de govern de Pere Granados (PSC), va assenyalar que estaven en contra de la rehabilitació de l’antiga estació de tren i que el seu partit era partidari d’enderrocar l’edifici. Va dir que així constava al seu programa electoral i va assegurar que cap veí de la zona de Barenys (?, com si els altres veïns no hi comptessin) els havien fet arribar cap proposta de salvar-la. “Sempre hem tingut clar que no tenia cap valor històric”.

“Nosaltres hem estat partidaris d’una gran plaça prescindint de l’edifici de l’estació. Quan érem a l’oposició i ara. Sempre hem anat de cara. Lamentem el populisme d’alguns partits per enganyar la gent”, va afegir.

I adreçant-se als tres partits que han presentat la moció (Vox, PP i USAP) els va retreure que “han tingut temps per presentar-la, però no, han esperat que hi hagués les tanques i les màquines per fer el paperot, quan ja sabien que això era inevitable i poder venir aquí a tenir un minut de glòria i dir mentides davant una càmera”.

“El nostre grup municipal ha considerat sempre que l’edifici de l’estació ja no es corresponia amb l’edifici històric, perquè durant dècades ja havia estat objecte de reformes. Sempre ha estat una barrera arquitectònica, trinxant i partint en dos Salou. Creiem que ara és el moment de retornar tot aquell espai a la ciutadania i permetre la integració del futur tramvia del Camp de Tarragona que ens torni a connectar amb el territori, però d’una manera molt més inclusiva”.