dimarts, 7 de març del 2023

Cambrils tornarà a posar blocs de formigó contra el top manta

 


L’Ajuntament de cambrils tornarà a instal·lar bloc de formigó a la zona del Cap de Sant Pere per reduir el top manta. Una activitat il·legal que cada estiu congrega desenes de venedors que no tenen cap altre mitjà per guanyar-se la vida.

Segons va explicar el regidor de Seguretat Ciutadana, David Chatelain (PP), en el darrer ple, “properament es convocarà una junta local de seguretat per tractar aquest tema amb tots els cossos policials”.

El popular va afegir que “s’està treballant en la instal·lació de barreres físiques per mirar de perimetrar el carril bici, donar una major seguretat als ciclistes i també reduir l’espai que ocupen els manters”.

Una mesura que amb caràcter experimental es va aplicar el setembre passat i que no va servir per res. Bé, sí, perquè els manters s’hi poguessin asseure a sobre sense necessitat d’estar drets.

Chatelain va garantir igualment “un increment de les patrulles coordinades entre la Policia Local i els Mossos d’Esquadra, i informadors que en desincentivar el consum, però això encara s’està estudiant”. (Font: Revista Cambrils).