dilluns, 6 de març del 2023

La Casa d’Andalusia premia Granados per ‘andalusiar’ Salou

 


L’alcalde de Salou, l’andalús Pere Granados, va rebre dissabte passat la insígnia d’or de la Casa d’Andalusia de Tarragona i la Província. La distinció li va ser lliurada en un acte celebrat al Teatre Auditori de la ciutat en agraïment per tot el que Granados fa en defensa del col·lectiu.

Durant la seva intervenció l’alcalde “va recordar les seves arrels i va mostrar el seu orgull per haver nascut a Albox (Almeria), d’on és originària una part de la seva família; l’altra part és d’Arboleas [una població pròxima a Albox]”.

Granados “també va tenir paraules d’agraïment cap a Salou, a qui també considera el seu poble”. (Font: Ajuntament de Salou).

Compte amb el matís: “Salou, a qui també considera el seu poble”.

Per fi el d’Albox mostra la seva veritable careta. Fa anys que es presenta com el més salouenc de tots els salouencs i el més segregacionista de tots els segregacionistes, i al final “també és de Salou”; per fi reconeix que és andalús de veritat i que ser de Salou és secundari.

Passa sempre amb els mentiders: deixen anar tantes boles, els agrada tant construir una realitat paral·lela a la seva, que al final ells mateixos, amb tant d’engany i fabulació, s’acaben descobrint.