dimecres, 17 d’abril del 2024

Arrancades les vinyes de Granados al Bosc del Quec

 


Aquesta nit han estat arrencats els ceps que l’alcalde de Salou, Pere Granados, va plantar dilluns passat al bosc del Quec. Es desconeix qui ha protagonitzat l’acció, però tot apunta que es tracta d’una represàlia per la destrucció de bona part d’aquesta pineda (de les poques que queden al municipi i només al cap de Salou) per plantar-hi les putes vinyes. Aquestes han estat replantades novament aquest matí.

Pel que sembla, el fet ha enfurismat l’alcalde. Bé, doncs me n’alegro i que el bombin, perquè quin disgust que ens ha donat als amants de la natura amb el seu arboricidi. I tot per elaborar una puta merda de vi que després ell repartirà entre els seus amiguets, com ja ha deixat ben clar que farà.

És a dir, es gasta diners públics i destrueix l’ecosistema salouenc pel seu propi interès i quedar bé davant els seus.

Carrer del Mar vol aprofitar l’avinentesa per felicitar el comando actuant i els encoratja a seguir arrencant els ceps tantes vegades com calgui, però procurant emportar-se’ls en el successiu perquè no es tornin a replantar.

També recomana als nostres herois que comprin accions de la finca d’Alcalá de Henares on Granados ha adquirit els ceps perquè per més que els treguin l’alcalde els seguirà comprant (Granados mai rectifica) i, en conseqüència, el valor de les accions augmentarà. (Això no és Tururut Viola News sinó que ha passat de veritat.)