dissabte, 20 d’abril del 2024

Salou instal·la vàters públics per contenir les cagarrines

 


L’Ajuntament de Salou, conscient de la massiva arribada de turistes que s’espera per a aquest estiu i de l’abundància de menjar porqueria que es reparteix al municipi, ha decidit prendre mesures per prevenir un problema comú: les cagarrines.

Per això, ha començat a instal·lar vàters en diversos punts estratègics de la via pública (el de dalt es troba a la confluència dels carrers Serafí Pitarra amb Priorat), especialment en zones amb alta concentració de restaurants i bars de menjar ràpid.

La iniciativa, que ha estat batejada com a “Operació Bany Urgent”, pretén “facilitar als turistes l’evacuació ràpida i còmoda” de la merda que mengen.

“Som conscients que el menjar que se serveix a Salou pot provocar molèsties digestives, especialment en persones no acostumades a la nostra dieta”, ha declarat l’alcalde, Pere Panxa Contenta. “Per això, hem decidit avançar-nos al problema i instal·lar aquests vàters públics perquè els turistes puguin gaudir de la seva estada a Salou sense preocupacions i cagant a plaer”.

La mesura ha estat rebuda amb gran entusiasme pels turistes, que han qualificat la iniciativa com a “molt necessària” i “salvadora”. “És una idea genial”, ha comentat una turista britànica, que recorda que abans sempre arribava a l’hotel amb les calces marronoses. (Foto: Jordi).