dilluns, 3 de juny del 2024

Ara sí que es nota que els carrers estan nets!

 


Diuen que la màgia existeix! I a Salou ho hem comprovat de primera mà. Des del cap de setmana passat, quan es va produir el canvi de contracta del servei de recollida d’escombraries, els carrers del municipi han experimentat una transformació radical.

Si abans eren un focus de brutícia i males olors, ara llueixen impol·lutes, com si una fada protectora les hagués tocat amb la seva vareta màgica. La clau d’aquest miracle resideix a l’entrada en escena de GBI PAPREC SA, la nova empresa adjudicatària del servei previ pagament de la nostra butxaca de 105 milions d’euros.

Pel que sembla, els empleats de GBI PAPREC no només són experts a recollir escombraries, sinó que també són uns mestres de la neteja. Després de finalitzar la seva ronda habitual de recollida, encara els queda temps per passar el pal de fregar pels carrers, deixant-los lluents com un mirall.

“És increïble, ara fa goig passejar. És com si estiguéssim en un altre municipi!”, ha comentat una veïna mentre deixava uns mobles vells a la vorera.

I no només la neteja ha millorat, sinó també l’eficiència del servei. Els camions de la brossa passen més sovint i els contenidors es buiden ràpidament, evitant que s’acumulin residus als carrers, tal com tothom pot comprovar.

A dalt, contenidors situats al carrer Berenguer de Palou. Sobren les paraules (i falten els coloms, que a la tarda, entre merda i merda, es fan un bon tip de berenar).