dissabte, 8 de juny del 2024

Arrenca el Ral·li Legend Salou amb una defensa dels valors patris

 


La vuitena edició del Ral·li Legend, que aplega cotxes clàssics i de competició, va començar ahir a Salou amb gran èxit de públic. La prova ha convertit la ciutat costanera en un museu exterior de la història de l’automobilisme.

Però més enllà de les curses a càmera lenta i l’exhibició de vehicles històrics, el Ral·li Legend ha estat escenari d’un acte amb un marcat caràcter patriòtic. L’alcalde de Salou, Pere Granados, va aprofitar l’ocasió per repartir entrades per a la jura de bandera que, per iniciativa seva, se celebrarà el proper 22 de juny a la ciutat.

“El Ral·li Legend és una cita que reuneix persones de totes les edats i procedències, unides per la seva passió pels cotxes clàssics”, va afirmar Granados. “És per això que he volgut aprofitar aquest esdeveniment per convidar tots els ciutadans a participar en la jura de bandera, un acte que ens recorda la importància de defensar els valors i la unitat de la nostra pàtria espanyola”.

L’alcalde va destacar que la jura de bandera és un “moment solemne” en què els ciutadans “renoven el seu compromís amb la Constitució i amb Espanya”. “És una ocasió per sentir-nos orgullosos de ser espanyols i per defensar els nostres valors”, va afegir.

Les paraules de l’alcalde van ser rebudes amb aplaudiments per part del públic assistent, especialment per part de Vox, PP i PSC. Molts van recollir les entrades per a la jura de bandera, mostrant la seva disposició a participar en aquest acte patriòtic i reafirmació nacional.

La festa acte va acabar amb el repartiment de perfums. (Font: Tururut Viola News).