dimecres, 26 de juny del 2024

Cambrils creu que Granados va de farol amb el tramvia

 


L’alcalde de Salou, Pere Granados, no va assistir a la darrera reunió de l’Àrea Metropolitana del Camp de Tarragona perquè entén que aquesta nova entitat, que neix amb la finalitat de promoure la cooperació i la coordinació entre municipis, va contra Salou. Concretament, perquè defensa un projecte de tramvia que només Granados rebutja.

Avui, l’alcalde de Cambrils, Alfredo Clúa (PSC, com Granados), afirma que l’actitud obstruccionista de l’alcalde de Salou, que està disposat a frenar el TramCamp als tribunals si la Generalitat no li fa cas, és una bravata: “Pere Granados és l’alcalde de Salou i penso que busca el millor per Salou, i jo he de pensar que és el millor per Cambrils. Entenc que no hauria d’estar en perill el tramvia. La definició del tramvia podria ser millor? No ho sé, però Cambrils està contenta perquè sí, la travessa, però és una catenària com hi ha arreu del món. Per sort, el nucli urbà de Cambrils no tindrà catenària. Pensem que el tramvia és viable, estratègic i Cambrils ho vol ja”.

Clúa afegeix: “Com a Àrea Metropolitana tenim clar que el tramvia és un projecte metropolità, perquè el marge de millora que tenim en el transport a Cambrils és molt gran”. (Font: La Ciutat).