dilluns, 3 de juny del 2024

Un home mossega un gos i contrau la ràbia (el gos)

 


Un gos va contreure la ràbia després de ser mossegat per un home a la fira Pet Friendly celebrada dissabte passat a Salou. Pel que sembla, l’estrany atac es va desencadenar quan l’home acaronava el gos i aquest, de sobte, va pronunciar la paraula “catenària”.

Segons testimonis presencials, la reacció de l’home va ser completament desproporcionada. Després de sentir la paraula fatídica, l’home es va enfurismar, va proferir insults incomprensibles i, finalment, va mossegar el gos a la pota. L’animal, sorprès i adolorit, va fugir de la fira.

Un cop localitzat es va comprovar que el gos mostrava símptomes de ràbia, cosa que va provocar alarma entre els seus amos i els organitzadors de la fira. Després de les proves veterinàries pertinents, es va confirmar que l’animal havia contret la malaltia a causa de la mossegada de l’home.

Les autoritats locals estan investigant l’incident i tracten de determinar les causes que van portar l’home a reaccionar de manera tan violenta davant de la paraula “catenària”. Alguns especulen que l’home podria patir alguna mena de trastorn mental o fòbia relacionada amb el projecte de tramvia de la Generalitat, però el cas encara no està tancat.

La notícia ha causat gran enrenou a Salou i a les xarxes socials, on s’han generat mems i comentaris divertits sobre l’incident. Alguns usuaris han fet broma sobre la possibilitat que el gos hagi après la paraula “catenària” d’algun parent ferroviari, mentre que altres han suggerit que l’home hauria de ser domesticat perquè no torni a tenir aquests rampells d’ira. (Font: Tururut Viola News).