divendres, 5 de juliol del 2024

Granados torna a ser finalista de la Petxina Tancada

 


L’Ajuntament de Salou ha publicat aquesta setmana una foto de l’alcalde, Pere Granados, amb el president del Club Internacional de Premsa de Madrid, Javier Fernández Arribas. Una foto que va ser eliminada de les xarxes socials al cap de poques hores.

Que l’alcalde es fotografiï juntament amb el representant d’una organització que es defineix com a “plural i independent” és del tot contradictori. Perquè Granados és un manipulador nat que intenta enganyar els periodistes sempre que pot o els té a sou.

I no ho dic jo, sinó veus més autoritzades, com ara el Col·legi de Periodistes de Catalunya. La demarcació de Tarragona va celebrar el 13 de juny passat al Teatret del Serrallo la 32a edició del lliurament de les Petites de la Informació.

La Petxina Oberta, a la transparència informativa, se la va endur la Universitat Rovira i Virgili (també hi estaven nominats Unió de Pagesos, Revolta Pagesa i Fira Trapezi de Reus).

La Petxina tancada, a l’opacitat informativa, en canvi, va ser per a PortAventura, superant Adif i l’Ajuntament de Salou. (Font: Col·legi de Periodistes).

Però és que, a més, el gabinet de propaganda de Granados ha guanyat aquest nefast guardó de la Petxina Tancada almenys en dues ocasions des que Granados és alcalde, a banda de ser finalista altres vegades.

L’alcalde de Salou és dels polítics que exigeix ​​les preguntes de les entrevistes per endavant. I si no, no hi ha entrevista. També és molt generós amb les insercions publicitàries sempre que es publiqui al dictat.

Granados és l’antítesi de la llibertat de premsa. Pitjor encara: la podridura informativa.