divendres, 5 de juliol del 2024

Salou, la ciutat més buscada pels turistes

 


Segons el cercador d’hotels i vols Jetcost.es, Salou és la ciutat de Catalunya amb més cerques d’allotjaments durant el mes de juliol. En l’àmbit estatal, Salou ocupa el setè lloc, just darrere de Madrid, Benidorm, Alacant, Eivissa, Cadis i Màlaga, per davant de Barcelona, Sevilla, Sant Sebastià o Santander.

Segons l’Ajuntament, “aquestes dades confirmen que Salou és un destí força demandat pels turistes que busquen gaudir de les platges i l’ambient estiuenc que ofereix la capital de la Costa Daurada”. (Font: Ajuntament de Salou).

Sí, i també el lloc on més es perd la poca identitat cultural que tenim, on es dispara l’acumulació de brossa al carrer, on s’accelera la pèrdua de la biodiversitat (gairebé no hi ha espais naturals, i els pocs que hi ha encara se’ls carrega l’alcalde per fer vi), la gentrificació (el lloguer turístic expulsa els residents locals), l’explotació laboral i els treballs poc qualificats, el soroll, les borratxeres, les botigues de mala mort. Seguim amb la casa de putes en què s’ha convertit Salou?